Chocolate cake in a jiffy

Автор: Syozha
Опубликовано: 5191 день назад (24 августа 2011)
Рубрика: Перевод
0
Голосов: 0
Chocolate cake in a jiffy

8 servings
20 minutes + 15 minutes for baking

Ingredients
butter for greasing
200 g butter
250 g dark chocolate
200 g sugar
6 eggs

Preparation
Pre-heat the oven to 200C. Melt the chocolate together with the butter and the sugar until you have a creamy mixture. Beat six eggs thoroughly into the mixture. Grease a baking tin, pour the mixture in and bake this cake for 15 minutes in the pre-heated oven. Leave to cool and turn the cake out of the tin upside down for serving. Decorate with raspberries and strawberries or peeled segments of orange mixed with a bit of sugar. You can also sprinkle the top of the cake with some icing sugar and chocolate vermicelli.
Chocolate Delight (cake made without flour) | Breakfast "Croque"
Комментарии (2)
SilveryCR
# SilveryCR
0 24 августа 2011 в 17:47
Возьму перевод до 27 августа
SilveryCR
# SilveryCR
0 25 августа 2011 в 09:34
Шоколадный пирог в одно мгновение – тот же самый рецепт , что и божественный саварен!!, только декор немного другой)) нужен?